Naša priča

Firma Konvoj-Trans osnovana je 1992. godine kao malo preduzeće orijentisano na međunarodni transport. Preduzeće se postepeno razvijalo u sektoru špedicije gde danas broji 28 šlepera i kipera. Naši kamioni kretali su se po celoj Evropi i regionu. Uža specijalnost nam je Italija. Naš moderan vozni park i stručan tim logistike nude uslugu na najvišem nivou.


Od 2012. ušli smo u sektor agro-biznisa kupovinom silosa u Ćupriji a kasnije i otvaranjem otkupnih stanica u Brzanu i Sipiću. U 2021. otkupili smo preko 20 hiljada tona žitarica i uljarica i prodali preko 1500 tona mineralnih đubriva. Svake godine razvijamo i širimo naš posao. Od 2023. planirano je puštanje u rad najsavremenije Perry sušare za kukuruz na otkupnom mestu Brzan.

Značajan deo našeg poslovnog portoflija čine investicije. Upravljamo sa preko 10 nekretnina u Kragujevcu i regionu. Godine 2019. izgradili smo najmoderniju hladnjaču za čuvanje voća u industrijskoj zoni u Kragujevcu. Godine 2023. planiran je završetak velikog proizvodnog postrojenja koje gradimo u saradnji sa našim partnerima, Puratos Grupom.

  • Sedište firme, Kragujevac